تصاویر زیباسازی نایت اسکین
رازهای سلامتی و تندرستی
طب سنتی.....طب سنتی.....
انواع آجیل و مغزهای گیاهی و مزاج آنها :

آجیل ها مانند : بادام ،گردو، فندق ، پسته و ... منبع غنی پروتئین ها، ویتامین ها و دیگرمواد لازم برای بدن انسان مثل : مواد معدنی هستند. با استفاده معقول از آنها نیازهای بدن برطرف شده ودچارکمبود نخواهیم شد.

 

 

نکته : آجیل ها انرژی زیادی تولید می کنند، پس برای افرادی که می خواهند لاغرشوند توصیه نمی شوند .

 

 


برچسب‌ها: انواع آجیل و مغزهای گیاهی و مزاج آنها
نوشته شده در تاريخ شنبه 12 اسفند1391 توسط Najmeh
پسته :

مزاج پسته : گرم و خشک

پسته تقویت کننده مغز، قلب ، معده و لثه دندان می باشد.

پسته خوشبو کننده دهان ، بازکننده انسداد کبد و چاق کننده بدن می باشد.

پسته دررفع سرفه ، استفراغ و سردی کلیه ها مفید می باشد.


برچسب‌ها: مزاج و خواص پسته
نوشته شده در تاريخ شنبه 12 اسفند1391 توسط Najmeh
گردو :

مزاج گردو : گرم و خشک

گردو بسیار لطیف ، تحلیل برنده ورم ها ، ملین و تقویت کننده مغز، قلب ، کبد و نیروی جنسی می باشد.

خوردن پسته با مویزبی دانه ، برای تقویت حافظه مفید می باشد.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گردو
نوشته شده در تاريخ شنبه 12 اسفند1391 توسط Najmeh
بادام شیرین :

مزاج بادام درختی شیرین : گرم و تر

مزاج بادام درختی تلخ : گرم و خشک

مزاج بادام هندی : گرم و خشک

مزاج بادام زمینی : گرم و تر

مزاج بادام کوهی : گرم و خشک

 

بهترین نوع بادام ، نازک پوست ، درشت و چرب می باشد.

بادام بازکننده انسداد ، تقویت کننده مغز، قلب ، کبد و چشم و نیروی جنسی می باشد.

بادام چاق کننده بدن وملین می باشد وبرای حلق و سینه هم مفید است.

بادام سنگین و دیرهضم بوده و بو داده آن قابض می باشد.

مصرف زیاد بادام برای معده های سرد و مرطوب مضراست.


برچسب‌ها: مزاج و خواص بادام شیرین
نوشته شده در تاريخ شنبه 12 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت ماهی :

مزاج گوشت ماهی : سرد و تر

گوشت ماهی زودهضم ، مرطوب کننده ، چاق کننده و شیرافزا می باشد.

گوشت ماهی در گرم مزاجان محرک نیروی جنسی و مصلح خلط های گرم می باشد.

گوشت ماهی برای بیماری های ریوی، ضعف کبد و کلیه گرم و پیچش روده مفید می باشد.

گوشت ماهی برای سردمزاجان و مرطوبین مضراست.

کباب ماهی روی آتش بهتراز سرخ کردن آن درروغن می باشد.

اگرماهی درروغن سرخ شود، باعث تشنگی شده و دیر ازمعده دفع می شود.

آشامیدن آب بلافاصله بعد از خوردن ماهی بسیارمضرمی باشد وموجب بیماری های مزمن می شود.

خوردن همزمان ماهی با شیر و تخم مرغ بسیار مضر است.

تخم ماهی قطع کننده بلغم بوده و برای کلیه ، طحال و دفع بادهای بدن مفید است ولی برای افراد گرم مزاج مضراست.

 


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت ماهی
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت گوسفند :

مزاج گوشت گوسفند : گرم و تر

گوشت گوسفند موافق ترین گوشت برای مزاج انسا ن ها بوده و دل ، جگر، کلیه آن برای تقویت قلب ، کبد ، کلیه انسان مفید است.

گوشت گوسفند ارزش غذایی بالایی دارد و به سرعت هضم می شود.

گوشت گوسفند تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد.

خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که با سرکه و عسل پخته باشند فوق العاده مقوی بدن بوده و مانع غش و رفع خفقان می شود.

زیاد خوردن مغز گوسفند باعث کند ذهنی و فراموشی می شود.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت گوسفند
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت گاو :

مزاج گوشت گاو: گرم و خشک

گوشت گاو چاق کننده ، تقویت کننده بدن و دیرهضم می باشد.

گوشت گاو خون غلیظ تولید کرده و باعث ایجاد بیماری های مانند : سرطان، جذام ، ورم طحال ، بیماری های پوستی ، وسواس ، سیاتیک ، بیماری های مفصلی و صعود بخارات غلیظ و بد بو به قلب و مغز وهمچنین باعث زایمان زود رس می شود.

بهترین نوع گوشت گاو، گوشت گاو زرد و بهترین فصل خوردن آن فصل بهارمی باشد.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت گاو
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
کباب :

مزاج کباب : گرم و خشک

همه کباب ها گرم و خشک می باشند ولی درجه آنها برحسب نوع گوشت، متفاوت است.

همه انواع کباب ها محرک اشتها ، تولیدکننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و نیروی جنسی می باشد.

کباب ها گرم کننده بدن به خصوص کلیه ها بوده و برای معده های مرطوب و کسانی که حجامت کرده باشند، بسیارمفید است.

خوردن آب بعد از کباب به خصوص بعداز کباب ماهی بسیارمضراست.


برچسب‌ها: مزاج و خواص کباب
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت اردک :

مزاج گوشت اردک : گرم و خشک

اردک گرمترین پرنده اهلی می باشد وارزش غذایی آن بالاست و دیرهضم و نفاخ می باشد.

گوشت اردک چاق کننده بدن، دفع کنده بادهای گرم و تقویت کننده نیروی جنسی می باشد.

خوردن زیاد گوشت اردک تولید خون غلیظ می کندبه جز بازو و جگر آن که تولید خون صالح می کند.

پیه اردک گرم ، لطیف ، ملین و محلل است.

سنگدان اردک دیرهضم بوده ولی اگرکامل هضم شود تقویت کننده معده و احشاء می باشد.

تخم اردک غلیظ تر و دیرهضم تر و ارزش غذایی آن  کمتراز تخم مرغ است.

بهترین شکل مصرف گوشت اردک شکم پر کردن آن با پیاز و روغن زیتون وادویه می باشد.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت اردک
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت شترمرغ :

مزاج گوشت شترمرغ : گرم و خشک

گوشت شترمرغ برای فلج ، لرزش ، درد مفاصل و کمر، بیماری های سرد رحمی مفید می باشد.

خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است.

مالیدن روغن پیه به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال می شود.

گوشت شترمرغ دیرهضم بوده و برای گرم مزاجان مضرمی باشد.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت شترمرغ
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
گوشت مرغ :

مزاج گوشت مرغ : گرم و تر

گوشت مرغ محلی و جوجه آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معده های مرطوب، تصفیه پوست صورت و صدا مفید می باشد.

جگرمرغ ارزش غذایی بالایی دارد و چاق کننده و دیرهضم می باشد.

در بیماری های صفراوی و گرم، خوردن جوجه خروس مفید است چون چربی آن کمتراز جوجه مرغ بوده و دربدن به صفرا تبدیل نمی شود.


برچسب‌ها: مزاج و خواص گوشت مرغ
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
تخم مرغ :

مزاج تخم مرغ : زرده تخم مرغ گرم و سفیده تخم مرغ  سرد

زرده نیم برشت تخم مرغ دارای ارزش غذایی بالا و مقوی قلب و مغز و نیروی جنسی و کسانی که خون زیادی ازدست داده اند، می باشد.

تخم مرغ برای بیماری های سینه ، معده ، روده ، کلیه و مثانه مفید است.

مداومت وزیاد خوردن تخم مرغ باعث سنگ کلیه وایجاد بیماری های پوستی می شود.

 

 


برچسب‌ها: مزاج و خواص تخم مرغ
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 9 اسفند1391 توسط Najmeh
    

اسلایدر